top of page

Het bedrijfsgebouw omvat een zeer lichtrijk, modern kantoorgedeelte met groot landschapsbureau ( +/- 21m x 9m), vergaderzaal, 2 directiekantoren, refter met kitchenette en goederenreceptie. De kantoren zijn hypergeïsoleerd en voorzien van HVAC (koeling & verwarming). 

Vooraan bevinden zich sanitaire voorzieningen en een technische ruimte. De kantoren geven tevens directe toegang tot de naastgelegen woning. 

De magazijnen/ateliers zijn modern en ruim opgezet, en voorzien van lichtsensoren en warmeluchtblazers op gas, die afzonderlijk per ruimte bediend kunnen worden. Deze ruimtes zijn bereikbaar via een doorrit langs de kantoren, of via de inrit achteraan (uitweg via Bissegemsesteenweg). 

Voor de kantoren ligt een ruime parking voor 22 wagens en ook achteraan de gebouwen is er voldoende parkeerruimte. Beide parkings kunnen afgesloten worden dmv. een schuifpoort. 

De site beschikt over een eigen hoogspanningscabine (gekeurd door Fluvius), aardgas, stads- en regenwater (120.000l). De gebouwen zijn tevens voorzien van een alarm-, brand- en bewakingssysteem.

bottom of page